Miroslav Holec
Premium

Novinky v Premium předplatném

Miroslav Holec   30. července 2024

Poslední týdny aktivně rozšiřuji obsah sekce Premium o nová videa. Z původního balíčku videozáznamů se tak stává postupně videotéka s velmi aktuálním obsahem, který doplňuje má oblíbená firemní školení. Videa se zaměřují na nadčasová témata, kterým věnuji více péče, než kdy dříve.

Nová Premium videa jdou více do hloubky, obsahují mnoho doplňujících vizuálních prvků a jsou dostupná ve 4K kvalitě s obrazem ostrým jako břitva.

Snažil jsem se splnit přání většiny současných předplatitelů, kteří preferují spíše delší obsah. Tématicky se držím především .NET platformy.

image-20240730153933103

Budoucí témata se budou i nadále držet jádra platformy, vývoje REST API a C#. Vzhledem k zájmu o EF Core plánuji dále navázat krátkým seriálem zaměřeným právě na tento ORM. Prostor chci věnovat i tématu zabezpečení. Pokud jsou Vám tato témata blízká, předplatné Vám udělá dobrou službu. Naopak témata zaměřená na Azure nebo DevOps chci upozadit.

Firemní Premium pro celé týmy

Nejen, že se podařilo během roku přehoupnout přes 50 odběratelů, ale také jsem tento měsíc spustil firemní předplatné. V rámci jediného předplatného tak nyní může do Premium sekce vstoupit celý vývojářský tým. Cena je více než přívětivá (od 4.990 Kč za rok) a v případě zakoupení školení platí cena na celé dva roky.

Vím, že nákup předplatného na rok dopředu může být pro někoho cestou do neznáma. Chci být proto maximálně transparentní a nasdílet aktuální publikační plán. Netvrdím, že plán dodržím na 100 %, ale několik posledních týdnů se to daří. Průběžně aktualizovaný plán najdete na sharepointu níže.